torsdag, september 24, 2009

Mixpod-test

Upptäckte sidan Mixpod för ett tag sedan, vilken i princip fungerar som numera nedlagda Mixwit. Dvs. man sätter ihop en spellista, eller ett "digitalt blandband" eftersom man kan välja flashiga layouter till sin lista, och sedan kan man dela den med andra. Tänkte därför köra ett litet test nu i veckan. Som ni kan se i kolumnen till höger ligger nu där en iPod med en liten spellista om sju låtar. Om det faller väl ut så är planen att byta ut spellistan en gång i veckan ungefär. Tänkte att ni läsare skulle få hjälpa mig och fälla ert utlåtande om den. Eftersom jag även har en last.fm-widget där och emellanåt bäddar in en del youtube-videos i inläggen finns nog risken att sidan blir något tung att ladda. Så hur upplever ni det? Blir det för mycket tar jag väck den. Tacksam för respons!

Såg även att videon till The Big Pinks fantastiska singel Dominos ligger uppe på YouTube nu. En snygg video så jag rundar helt enkelt av dagen med den:

4 kommentarer:

Boggen sa...

Helsnygg spelare! Måste kolla in Mixpod jag med! Känns inte som att sidan är tungladdad. Om den skulle bli så, bra musik är värd att vänta på ; )

Malin sa...

Gör så! De hade alla möjliga layouter till spelarna. Lite dumt bara att det saknas en volymknapp på spelaren, volymen får man ställa in själv när man skapar listan.

Tack för hjälpen! :-)

Jimmy sa...

Det här har jag längtat efter länge Malin, vem har inte saknat Mixwit, hoppas nu bara att spelaren inte blir bannlyst av giriga skivbolagsbukar

Stort tack för tipset

Malin sa...

Ja det var riktigt trist när den gick i graven. Bara hålla tummarna för att Mixpod får leva vidare