fredag, september 11, 2009

Have you heard the latest? pt. 5

Rätt typiskt att man ska gå och bli snuvig, seg och halsontig när man känner sig som allra mest social och inget hellre vill än att sticka iväg och hänga med vännerna. Men icke, här får det bli karantän i hemmet för min del. Men det finns i alla fall en fördel med det - massor av tid till att simma runt i havet av ny musik.
Nedan några nya sköna spår.

Pint Shot Riot - Come Back to Me. Hörde den på Zane Lowe's show för några veckor sedan och har sedan dess väntat som en tok på att den ska komma upp på YouTube. En riktigt skön låt som skickar iväg humöret till toppen.

Placebo - The Never-ending Why. Placebos nya platta är oväntat bra och den här låten har varit en favorit sedan första stund.

Mumford & Sons - Little Lion Man. Hade med låten i en tidigare lista under det här temat men då i en live-version. Nu har videon dykt upp och eftersom det är en sådan formidabel låt så får den vara med igen!

The XX - Islands. Ännu ett band jag upptäckte via Zane, lägg på minnet!

Hook & The Twin - Bang Bang Cherry. En mycket intressant London-duo som ni bör hålla ögon och öron öppna efter.

Dan Auerbach - Heartbroken, in Disrepair. Ena halvan av The Black Keys har gått solo och det är väl nästan överflödigt att säga att det låter förbannat bra! Tack till Jimmy på Skivgrisen för tipset!

Och så glömmer ni inte att spana in den purfärska videon (släpptes officiellt idag) till Editors Papillon vilken ni hittar i föregående inlägg.

4 kommentarer:

Jimmy sa...

Har fastnat totalt för The XX, blir nästa skivinköp, var inne på Hook And The Twins myspace, deras låt "Bang Bang Cherry" var jäkligt fräck,
And The Song Goes On...
Tack för tipsen Malin

Malin sa...

The XX är verkligen sköna. Gillar They'll get your Head med The Hook and Twin också. Inte spanat in deras myspace än, men ska göra!

Boggen sa...

Riktigt bra låtar alla! Gillade också Hook & the Twin. Såg att singeln också fanns på Spotify.
Tack för tipsen.

Malin sa...

Bara hoppas att det dyker upp ett helt album med Hook and the Twin snart!