fredag, september 25, 2009

The Coshercot Honeys/Brain Slaves

För lite mer än ett år sedan körde jag en liten vända med tips på några mindre akter från Nya Zeeland och Australien som jag ramlade över på någon sida. Det bandet jag fastnade för mest i den vevan var The Coshercot Honeys. Jag blev rätt så förälskad i deras sound och hoppades att det inom kort skulle dyka upp mer med dem. Dock hände det inte särskilt mycket och bandet föll i glömska.

Men så kom jag att tänka på dem för någon vecka sedan och beslutade mig för att googla upp dem för att se vad som hänt. Svaret jag fick var att The Coshercot Honeys under förra året bytte namn och numera lystrar till Brain Slaves. Inget vidare bandnamn i mitt tycke, men det är jag det. Hur som helst så har de ha en EP ute, We're All Lions, och videon till titelspåret ser ni nedan.

Tråkigt nog verkar det inte hända så mycket mer för stunden, några få spelningar i hemtrakterna typ. Enligt myspace:n är de också osignade, vilket är jäkligt synd för jag tycker verkligen att dessa herrar är värda ett ordentligt skivkontrakt. Råder väldig torka på nyhetsflödet hur som helst, så vad som händer och sker framöver återstår att se. Men låt oss hoppas att Brain Slaves faktiskt får fart på sin karriär så småningom och tar sig utanför sitt lands gränser. Det här är för bra för att bara stanna i ett litet örike på andra sidan jordklotet.

Ni kan lyssna på EP:n här.

Och här har ni videon till den sköna låten We're All Lions:

3 kommentarer:

Boggen sa...

I like! Men håller med om att bandnamnet inte är nåt vidare.

Malin sa...

Nä de har verkligen bytt ner sig på den fronten tyvärr

Malin sa...

Men kul att du gillar det! Bara hoppas att fler får upp öronen för bandet så att ryktet om dem sprids