söndag, september 13, 2009

Muse uppe på Spotify!

Upptäckte precis att om man har Spotify Premium så kan vi svenskar sedan i fredags lyssna på senaste Muse-plattan The Resistance. Har man inte Premium får man snällt vänta en vecka till. Men misströsta inte, tror den är väl värd all väntan.

Ska bara låta Foregin Born spela klart sen vet jag vad som kommer att ljuda ut ur mina högtalare för resten av dagen. Riktigt fint att förgylla en förkyld söndag med. Tack Spotify! Jag lär återkomma senare idag med kommentarer om plattan.

The Resistance på Spotify

2 kommentarer:

Jimmy sa...

Har faktiskt hoppat på spåret med Premium tjänsten, Bredbandsbolaget hade ett erbjudande på Spotify med 69kr i månaden som jag inte kunde motstå, har hunnit lyssna ganska ingående på Muse och albumet växer, brukar vara ett gott tecken. Foreign Born är inte fy skam det heller Malin

Jimmy

Malin sa...

Riktigt skönt att slippa reklamen också, blev så less på det. Kan bara instämma angående Muse, plattan har gått några varv nu och den växer för varje lyssning. Hann med en vända av Foreign Born innan och det lät väldigt lovande så de återkommer jag till.