fredag, september 04, 2009

We'll find our own way home somehow

Klickar man här kan man få se och höra en akustisk version av nya Editors-singeln Papillon, framförd i belgisk radio tidigare ikväll. Mycket vackert.

Papillon har för övrigt varit veckans singel på Zane Lowe's show, dock verkar det oklart när den egentligen ska släppas. Men en video verkar vara under arbete och i sin slutfas om jag tolkar det rätt från pias records twitter.

Annat nytt levererade bloggen Music Madness för ett tag sedan. En specialutgåva av kommande albumet In This Light and On This Evening kommer att ges ut och med denna medföljer en fem-spårs-EP, Cuttings 2. (Cuttings 1 medföljde en specialutgåva av debutplattan The Back Room för övrigt.) Låtarna på den är:

This House Is Full Of Noise
I Want A Forest
My Life As A Ghost
Human
For The Money

Inte heller där någon No Sound But the Wind. Å andra sidan ska de ha spelat in 20 nya låtar så bland de sex som i så fall återstår att ges ut borde No Sound... rimligen vara en utav dem. Vore verkligen synd och skam annars, den verkar dessutom vara väldigt populär bland fansen så det vore märkligt om den inte gavs ut.

Ja vi får väl se vad som händer framöver!

2 kommentarer:

TP sa...

Ojojoj, jobbigt att gå i väntans tider. Men den som väntar på nåt gott.....
På den belgiska radions hemsida fanns även en remix på Papillon av Tiësto som lät.....tja som Tiësto mixar Editors. Bra med andra ord.
http://www.stubru.be/media/editorspapillontiestoremix

Malin sa...

Jo jag lyssnade på den här om dagen också. Jag brukar vara rätt skeptisk till remixer men har mjuknat inför dem på senast. Och Tiësto gjorde ett bra jobb! Om än Papillon i sig egentligen känns som en remix med tanke på att den bryter av såpass mot deras tidigare material! Ska verkligen bli spännande att höra plattan.