fredag, augusti 27, 2010

End of Me

Hittade en ny låt från finska cello-metallbandet Apocalyptica, på It's easy to get buried in the past, vilken gjorde mig väldigt glad. Förutom att det är en sjuhelsikes bra låt så är det ingen mindre än Gavin Rossdale som står för sången! Det gjorde mig glad för att det påminde mig om en gammal favoritlåt från tonåren. Måste vara en 8-10 år sedan jag senast lyssnade på Bush. Hade i princip glömt bort dem. Får damma av albumet jag har i hyllan hemma i Växjö när jag återvänder dit senare i höst.

Härliga tider! Hösten står för dörren, Gavin är sig lik och Apocalyptica är lika sköna som vanligt. Nya plattan 7th Symphony ligger uppe på Spotify. Men här och nu, dagens låt:


End of Me - Apocalyptica feat. Gavin Rossdale

5 kommentarer:

/C. sa...

Ja Bush har verkligen varit "bortglömda"! Jag såg dock att dem har återförenats och att ett nytt album ska släppas under hösten. Svårt att veta vad det blir av det albumet om än singeln låter ok men Rossdales röst håller ju i varje fall fortfarande :-) Här är förresten första singeln från den kommande plattan http://www.youtube.com/watch?v=RXOy6vb9hIs

Jimmy Myhre sa...

Blytungt Malin, som vanligt är Gavins röst sådär självklar som bara ett fåtal sångare bemästrar

Malin sa...

C: Inget wow, men lät skapligt. Kanske växer? Ska hur som helst bli intressant att höra nya albumet!

J: Definitivt!

Anonym sa...

Det här gillade vi!!
TP

Malin sa...

TP: Yeah!!