fredag, januari 21, 2011

Spotify-listor


Brukar göra en ny spellista varje månad där jag petar in de låtar jag gillar mest för stunden. Nya upptäckter som blandas med en och annan gamla favorit. Tanken slog mig igår att jag lika gärna kan dela med mig av de listorna. Så från och med nu kommer ni varje månad att hitta en ny lista här ute i högerspalten. Håll till godo!

8 kommentarer:

Hammill sa...

Kul initiativ med en spotifylista varje månad.

Malin sa...

Tack! Återstår det att se om någon är intresserad. Vet att någon av vänbloggarna, Boggen tror jag, brukar lägga upp månadslistor. Så det är något jag tycker är lite kul i alla fall.

Niniel sa...

Vad kul! Det är alltid roligt med inspiration från någon med bra koll! :)

Jag har med gjort en per månad sedan januari 2009. Det är roligt att kunna gå tillbaka och se vilket humör man var på tycker jag! :)

Gjorde precis en subscribe!

Malin sa...

Åh tack, det var snällt sagt :-)

Och visst är det kul att kunna gå tillbaka och kika vad man diggade förr :-)

Kul att du uppskattar initiativet! Och hoppas du gör många fynd!

Boggen sa...

Mycket bra på den listan Malin. Lägger själv till låtar efter hand till mina. Nytt och sådant som man för tillfället tycker är bra. Rätt bra att ha vid årssammanställningar också...Daniel på La Cienega kör också med mycket lyssningsvärda månadslistor. Fler listor åt folket!

Malin sa...

Tack. Det är supersmidigt vid årssammanställningarna. Ah, det var länge sedan jag kikade in på La C. Får göra det, uppskattat många av hans listor!

Anonym sa...

Underbart. Spellista. Kanonidé Malin!

Mvh Anders kindofblue

Malin sa...

Tack Anders!