lördag, mars 27, 2010

Celebration time

Det är lördag! Det är varmt ute, snön är borta och solen har tittat fram ett flertal gånger den senaste tiden. Det börjar till min stora lycka bli "kavajväder" som jag brukar kalla det. Det är med andra ord vår på G och livet är för stunden gött i ren allmänhet.

Låt oss fira allt detta med den två år gamla dängan Chick Lit med det formidabla bandet We Are Scientists som släpper nytt album i juni. Bara det är värt att fira!

Trevlig helg!


6 kommentarer:

Ingemar Berg sa...

Ja, vad underbart med vår. Åker dessutom till England fem dagar från långfredag. Ett annat band som ger vårkänslor är en ny skiva den 31 mars med populära (inte minst på poplistan) kanadensarna Great Lake Swimmers. Finns redan på Spotify!

Malin sa...

Oo va avis jag blir nu när jag läser att du ska resa till England!

Härligt med nytt från GLS! Ska jag genast lägga till i komihåglistan

Ingemar Berg sa...

Vi är sju grabbar som är i Shrewsbury nära gränsen till Wales under hela påskhelgen. Det blir kanske en konsert. Bentley Rhythm Aces (som jag skrev om för några veckor sedan på bloggen)är där. Frågan är om vi går på konserten. Det kanske bara är 18-åringar där... Vi får se. Här är annonsen: http://www.severncellars.co.uk/event-2kilosbra.html

Malin sa...

Låter underbart det!

Ingemar Berg sa...

Glad Påsk!

Malin sa...

Tack detsamma!