måndag, mars 22, 2010

Have you heard the latest? pt.13

Dags för några nya goa låtar!


Darwin Deez - Radar Detector
En snubbe som Zane Lowe spelat en hel del på sin show. Först ryckte jag mest bara på axlarna, men nu på senast har även jag fallit för Radar Detector och Deez pigga sound. Det finns även två låtar uppe på Spotify som är väl värda att höra. Lägg Darwins namn på minnet. Det här är en kille att hålla ögonen på framöver. Påminner lite om Strokes som de lät på debutplattan.


Foals - The Orient
Idag är annars lilla julafton då Zane spelade ytterligare en ny Foals-låt. Till skillnad från Spanish Sahara låter The Orient mer likt det "gamla" Foals, fast samtidigt med en nyare riktning. Jag älskar den och jag kan knappt vänta på nya albumet!


The Courteeners - Take over the world
Tipsade om dem för ett tag sedan med den popsnygga singeln You Overdid it Doll som jag fortfarande är så där barnsligt förtjust i. Zane spelade Take Over the World förut så jag förmodar att det kan vara nya singeln ut från albumet Falcon som nu finns att hitta på Spottan.


Laura Marling - Devil's Spoke
Alla tycks snacka om fröken Marling och när jag hörde denna låt förstod jag varför. Fantastiskt bra!


The Black Keys - Tighten Up
Och slutligen rundar jag av med sprillans nytt från den ständigt formidabla duon The Black Keys.


Trevlig lyssning!

2 kommentarer:

Boggen sa...

Ännu ett gäng bra låtar! Tipsade själv om just DD förut
(och där finns också en länk till just "Radar Detector" för gratis nedladdning.
http://boggblogger.blogspot.com/2009/10/darwin-deez.html)

Malin sa...

Ah, först tänkte jag att det måste jag ha missat, men nu när jag kikade kände jag igen inlägget, tack vare bilden (den frisyren glömmer man inte!). Förmodligen fastnade jag väl inte då heller när jag lyssnade. Men vissa låtar och artister behöver lite tid :-)