lördag, oktober 08, 2011

In the Spotlight 2011 pt.51: The Boxer Rebellion


Det är inte bara IAMX som har fått vänta länge på ett inlägg. The Boxer Rebellions senaste album The Cold Still har gått varm i omgångar i ett flertal månader nu, utan ett ord om dem här. Lite lustigt kanske med tanke på vilken formidabel platta det är. Ändå tycker jag att det passar rätt bra att ta upp den nu. Det känns lite som en perfekt höstplatta. The Boxer Rebellion har en fin fängslande känsla i sina låtar. En bra platta rakt igenom där två av de lugnaste spåren, No Harm och Caught By the Light, är mina favoriter. Det är i de stunderna jag tycker att bandet når sina toppar.

The Boxer Rebellion på

2 kommentarer:

Hammill sa...

Väldans vad du är aktiv på bloggen nu. Hinner inte alls med att kolla upp allt :) Boxer Rebellion spelade faktiskt i London förra helgen, men det blev inget av. Vi blev sittande på en del pubar och bara njöt av en kall öl i värmen. Gillade ju "Both Sides Are Even" av Boxer R som var med på Poplistan tidigare i år, men har inte kollat in alla låtarna.

Malin sa...

Haha, ja jag har fått tillbaka skrivarlusten igen efter en liten svacka. :-) Kan rekommendera plattan, finns många fina spår.