måndag, september 12, 2011

Dirty Blue


Brukar numera försöka undvika att posta videor som inte är lagligt upplagda. Men just nu får det bli ett undantag. Jag kan bara för allt i världen inte få nog av Dirty Blue med Wovenhand:

Lyssna även på Spotify eller besök bandets Myspace.


7 kommentarer:

Hammill sa...

Mycket bra. Såg Wowenhand för några år sedan på Sticky Fingers. Då var Edwards rätt svajig - han verkar vara en orolig själ - men detta är riktigt bra!

Malin sa...

Skulle gärna se dem live. Upptäckte dem för några år sedan, gillade några låtar jag fick tag i. Men sen föll de i glömska. Återupptäckte dem för några veckor sedan. Allt är inte bra, men de har sina höjdpunkter, och denna är verkligen en utav dem. Dirty Blue och The Beautiful Axe är två stora favoriter.

Jimmy Myhre sa...

Ruggigt bra, ett av mina favoritband är 16 Horsepower, Woven kommer kanske inte riktigt upp i samma klass men ändå förbaskat bra. Edwards är en man som antagligen lever på gränsen. Extremt religös uppväxt och drogberoende har givit oss några av dom mörkaste texter man kan tänka sig. Dirty Blue är en av Woven Hands bästa stunder

Malin sa...

Har inte lyssnat så mycket på 16 Horsepower. Bara enstaka låtar. Ska utforska dem närmare vid tillfälle.

Hammill sa...

Håller med Jimmy om 16 Horsepower.

Boggen sa...

Mmm, riktigt bra. Fascinerande musik från en fascinerande person. Coal black horses med 16 Horsepower är en personlig favorit:
http://open.spotify.com/track/0BGpgCix72F5Xq1h1N027D

Malin sa...

Den var schyst. Själv fastnade jag för Black Soul Choir när jag lyssnade lite hastigt för ett tag sedan.