torsdag, januari 28, 2010

Have you heard the latest? pt. 10

2010 har sannerligen börjat bra om jag får säga det själv!
I skörden av nya goa låtar vill jag gärna tipsa lite extra om följande:


The Sunshine Underground - Coming To Save You
Monstruöst bra låt! En riktig dänga och nu är videon äntligen uppe, vilken inte hade hunnit komma upp när jag skrev om dem i föregående inlägg. Se upp för dessa Leedsare!

Chapel Club - Oh Maybe I
Tipsade om dem för några månader sedan med låten Surfacing. Här är senaste singeln som är minst lika lovande. Håll öronen öppna efter detta spännande London-gäng.

Cold War Kids - Audience of One
Skön låt från Behave Yourself EP:n som kom i slutet av december.

Erland & The Carnival - Trouble in Mind
C. på It's easy to get buried in the past uppmärksammade mig på detta gäng. Albumet finns på Spotify och jag lär återkomma till dem.

Delphic - Halcyon
Nämnde detta dansanta Manchester-band i mitt första inlägg för året, då med ursköna låten Doubt. Halcyon är ännu bättre och jag har spelat den som en tok senaste dagarna. Tror det här blir nästa singeln ut från albumet Acolyte.

Johnossi - What's the Point
Förhoppningsvis har ni redan hört denna uppfriskande låt från Sveriges kanske coolaste duo. Om inte så är det så dags nu!

4 kommentarer:

Boggen sa...

Sköna låtar allihop. Fastnade mest för Erland och Cold War Kids. Johnossi är riktigt bra, Sveriges White Stripes, de är även grymma live. Övriga låtar tror jag kommer att växa.

Malin sa...

CWK är ett riktigt skönt gäng. Jag tror jag har sett Johnossi på Arvika för ett gäng år sedan. Har ett vagt minne av det. Skulle gärna se dem igen.

Jimmy Myhre sa...

Är fullständigt kär i Johnossis nya, så jäkla bra, Delphic och Cold War Kids är också helintressanta, nu börjas det igen ..skall på skivrunda på fredag med, jisses

Malin sa...

Det låter grymt Jimmy!