söndag, juni 01, 2008

Inför Arvika pt.6 - Interpol & The Mary Onettes

32 dagar kvar!


Interpol
Lätt främsta måste-se-bandet denna festival. Förvisso hört att de inte ska vara så värst underhållande live. Vi får väl se. Helt klart är att bandet ligger bakom ett knippe alldeles fantastiska låtar som jag knappt kan vänta tills jag får uppleva live. Hoppas varmt på att de får lira på natten, då gör sig deras musik som bäst. Obstacle 1 från debutplattan är fortfarande en odödlig favorit som är sådär in-under-huden-bra. Evil från andraplattan är bara en rätt igenom fullständigt fulländad låt. Briljant mer eller mindre och alla de gånger som jag på hög volym lirat lika fantastiska C'mere. Singlar allihop så det känns ganska säkert att de kommer avverkas på scen. Fast konserten kommer inte vara helt fulländad förrän jag får höra Rest my chemistry från senaste skivan. Jag tror det kan bli riktigt bra.The Mary Onettes
Jönköpingsband som låter som om de vore från 80-talet, man kan dra paralleller till en del band från den eran. Starka poplåtar med ett drömskt, romantiskt och en gnutta mörkt sound. Lost snurrade rätt mycket på radion för drygt ett år sedan. Själv föredrar jag Void. Båda hittar ni på länken nedan tillsammans med ett par sköna bitar till!

Lyssna: www.myspace.com/themaryonettes


4 kommentarer:

Anonym sa...

Jag såg dem i Skottland förra sommaren. Grymt bra live. Sångaren är väl ingen studsare på scen direkt. men det var grymt bra iaf. :)

Malin sa...

ah men det låter kanon! :)

Jimmy Myhre sa...

Interpol är jag riktigt avis på dig Malin, såg dom på Accelerator för 5-6 år sedan å dom var riktigt bra. Har med Editors varit glädjedivisionens solklara tronföljare. Arvika brukar ha ett riktigt starkt startfält för övrigt, gillar att dom äeven tar in syntband och electro. Du kommer säkerligen få det hur skoj som helst

Mvh Jimmy

Malin sa...

Tack Jimmy, ja det brukar vara väldans skoj och iår blir nog inget undantag med den lineupen. Interpol ska bli riktigt kul att se, hade bara Editors kommit också så hade det varit klockrent :)