torsdag, juni 11, 2009

What's the point...

I skrivande stund spelar Editors live på Caribana-festivalen i Schweiz. Tror det är första konserten för iår, dock inte helt säker men det är hur som helst första giget för sommaren om inte annat. Och chans till att höra nytt material från det i september stundande albumet, vars titel för övrigt presenterades nyligen: In This Light and On This Evening.

C. skickade för några dagar sedan över en länk med den glada nyheten att en schweizisk radiokanal skulle sända live från festivalen. Hurra! Man kan lyssna på konserten!

Jag har längtat som en galning efter detta. Kanalen är igång, klockan slår 19.45 och vad strömmar ut ur radion? Jo en intervju med Travis... och vad hörs i bakgrunden? Jo en välbekant röst...Tom Smith...och är det inte...är det inte....jo...det är en ny låt... Där spelar Editors en sprillans ny låt och vad gör radiopratarna? Har en intervju med Travis samtidigt! Och så har det fortsatt genom hela konserten, intervjuer och låtar. Snacka besvikelse. Hela konserten har gått i bakgrunden och jag har hittillis lyckats urskilja två nya låtar bakom allt franskasnack. :-(

Vad är vitsen med att sända live från en fesitval om man inte får höra konserterna?

Inga kommentarer: