måndag, januari 17, 2011

Hjerteknuser


Kära läsare! Dags att dra igång igen efter ett julbreak som blev lite längre än tänkt. Den främsta anledningen till den långa frånvaron är att jag ska flytta om några veckor. Därav har det varit en del styr med det, och desto mer styr ska det bli framöver. Mitt nyårslöfte för 2011 är att försöka bli bättre på att skriva här regelbundet. Dock kommer det löftet förmodligen att fallera något till en början, med anledning av den stundande flytten. Hoppas ni har överseende med det!


Vanligtvis brukar jag inleda året med att kolla upp BBCs Sound of, där de tipsar om det kommande årets mest lovande artister. Och givetvis ska jag kolla upp longlisten för 2011 också. Detta ska förhoppningsvis bli av nu i veckan mellan flyttstöket. Så håll utkik!Årets stundande skivsläpp är fortfarande ett outforskat ämne för mig, men ett har jag koll på. Storfavoriten Kaizers Orchestra släpper nytt album 31:e januari. Violeta, Violeta Vol.1. Och låter resten lika bra som Hjerteknuser här nere, då har vi ett ruggigt bra album att se fram emot!
2 kommentarer:

Hammill sa...

Välkommen tillbaka på bloggen. Jag undrade nästan vart du tagit vägen, trodde nästan du gått vilse i Värmlandsskogarna :)

Malin sa...

Tack! Nejdå :-) Bara en lägenhet som dök upp, så fick skjuta på resan ner en vecka.