onsdag, maj 05, 2010

Himmel och Helvete

Jag har haft fullt upp på senast, därav har det blivit lite glest mellan inläggen. Förhoppningsvis ska det bli lite mer ordning inom kort.

Dagens tråkigaste nyhet är att Heaven & Hell ställer in samtliga sommarkonserter, vilket då inkluderar spelningen på Sonisphere. Riktigt trist då det var min drömkonsert detta år, men befarade samtidigt att det kunde hända då Dio genomgår behandling mot magcancer. Låt oss hålla alla tummarna för att behandlingen går super och att Dio snart är pigg, kry och återigen redo att fortsätta rocka världen några varv till.


Ikväll står för övrigt Editors på en scen i Stockholm och river av kära gamla och nya låtar. Jag kan dock inte vara på plats och bevittna detta. Tröstar mig med den goda nyheten att kommande singeln Eat Raw Meat = Blood Drool kommer att ha två nya låtar som b-sidor. Och nu har även videon till ERM=BD dykt upp på YouTube och jag kan äntligen klämma upp den här. Bara för att det är en sådan förbaskat bra låt. Sen lovar jag att sluta tjata om den!


2 kommentarer:

Hammill sa...

Hej!
Vill bara säga välkommen tillbaka. Jag kollar nästan varje dag efter nya inlägg här på Musikfeber.

Malin sa...

Tack Ingemar!
Det är även mitt mål att skriva varje dag. Men emellanåt tar andra saker över tiden. Men är snart tillbaka på banan igen :-)