tisdag, augusti 18, 2009

Den som väntar på något gott....

Premiärspelningen av Editors kommande singel Papillon som enligt ryktet skulle ha varit igår, har istället skjutits fram till kommande måndag, 24:e augusti. Detta kommer enligt informationen på fan-twittern att ske i Zane Lowe's show på BBC Radio 1.

Ska verkligen bli spännande att få höra hur studioversionen låter. Det är med lite skräckblandad förtjusning jag ser fram mot det. Av liveklippen på YouTube att döma är låten hur mäktig som helst, och av erfarenhet är det farligt att hoppas för mycket på studioversioner efter att först ha hört materialet live. Jag hoppas å det högsta att den energifyllda känslan inte försvinner på plattan. Men enligt intervjuer har nya skivan spelats in live i studion och man har undvikit att putsa bort misstag, vilket i mina tankar bådar gott. Skönt att inte alla artister och band lider av extremperfektionism utan förstår vitsen av bibehålla en viss charm och känsla...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jävlar vilken trevlig musiksmak du verkar ha. hittade din blogg av en slump men efter att ha klippt och klistrat och lysnnat på spotify här, ja då blir det till att komma tillbaka.

tack / Henke

Malin sa...

Tack själv Henke! Det var verkligen roligt att höra! :-)