söndag, april 06, 2008

Long Live Rock n Roll

...och hör sen!

Rainbow - Long live rock n roll

Uriah Heep - Look at yourself

Led Zeppelin - Immigrant song

AC/DC - Back in Black

Dio - Holy diver

3 kommentarer:

Joaquim sa...

Aloha!

Kör en Dylanorgie här idag och jag slås av hur jag ständigt upptäcker honom igen och igen och igen. Nya låtar nya perspektiv. Det är mäktigt.

Tack för fina låttips annars! Jag tackade dig officiellt i mitt senaste inlägg innan jag såg att du kommenterat.

Håller med dig... Jag somnade ifrån filmen ungefär i halvtid igår men tendensen (förutom att jag somnade) var en lång och utdragen axelryckning. Men jag ska se klart den så får jag se...
Soundtracket hörde jag nog inte mycket av igår...ska hålla öronen öppna.

Joaquim sa...

Vad kul att du också ser charmen i den! (jag tror inte vi är så många) Jag har en fransk - en väldigt fransk - tjejkompis. Hon fnös bara åt mig när Alizee kom på tal. Jag antar att det är en fördel att inte förstå vad hon sjunger=)

Där delar vi åsikt igen!
Jag tänkte faktiskt skriva att jag inte gillade MCR i övrigt överhuvudtaget. Efter att ha introdocerats med "Idontloveyou", var det med hoppfullt sinne jag började lyssna igenom deras skiva. Gång på gång - hur jag än vevade den - så tyckte jag inte om det alls. En grymm besvikelse då.

Joaquim sa...

Jag vet inte om jag är så tänd på det. Jag är ganska kinkig med låtar som jag fått en personlig relation till...fast det är klart...i rätt bands händer...njae kanske...

Är du duktig på last.fm btw?
Har fått lite problem med den.
Let me know.