onsdag, augusti 31, 2011

Hej september!


Jag vet inte vart tiden tar vägen, men fort går den! Tycker det är underbart att hösten är på G. Hoppas den blir lång och ljuvlig och att vintern aldrig kommer!

September månad öppnar dörren imorgon och det innebär en ny spellista. Jag tjuvstartade på den för 9 dagar sedan. Redan en timme lång, och längre ska den bli!

Häng med vetja!6 kommentarer:

Hammill sa...

En del låtar som jag känner igen på din septemberlista. Tycker också om "Santa Fe" med Beirut. Men fortfarande är det "What The Water Gave Me" med Florence + The Machine, som jag lyssnar på mest.

Malin sa...

Som vanligt gamla favoriter blandat med nya. Har spelat nya Beirut-skivan hela kvällen och tycker den är helt fantastisk. Är smått förälskad i "Santa Fé". Florence är en riktig höjdare!

Jimmy Myhre sa...

Helskön lista Malin, Maccarnas Big Love är en klassiker med Lindseys ruggigt skickliga gitarrspel, Boxer Rebellion riktigt bra låt som ökar på slutet ala Mogwai, Screaming Lights var helt nya för mig, en trevlig bekantskap.
Tackar

Malin sa...

Tack Jimmy, kul att du gillar den! Kommer som vanligt att fylla på listan efter hand under månadens gång, så håll utkik! :-)

Hammill sa...

Ser att du spelar mycket Beirut nu. Den är fin. Ett annat "mellanösternband" är Middle East. Riktigt bra. Lyssna på "Jesus Came To My Birthday Party".

Malin sa...

Deras album har legat i min 2011-lista och väntat ett bra tag nu. Då ska jag se till att ta tag i den i början på veckan nu när du tipsar om dem :-)