tisdag, mars 17, 2009

Än är det inte slut!

Ja jag vet då inte vad man ska tro! För jag trodde då rakt inte att det skulle dyka upp fler stora internationella namn hos Arvika till sommaren....Men slut på överraskningarna är det då inte!
Knappt har man hunnit smälta den glada nyheten att ens drömbokning Nine Inch Nails ska gästa favoritfestivalen tillsammans med Depeche Mode förrän arrangörerna drämmer till med nästa headline:Korn
Jisses Amalia säger jag bara!
Man kan ju undra om det är en dröm: Depeche Mode, NiN och Korn på samma grusparkering på samma helg mitt ute i Värmlandsskogen. Bara konstatera att årets headlines är för bra för att vara sant. Men det är sant. Och förbannat roligt!

3 kommentarer:

Jonas sa...

Håller med. Nu saknas bara pricken över I-et, en sjuhövdad rockhydra med influenser som MC5 och The Doors från Umeå. Nämligen The Crystal Caravan som släpper sin debutskiva fredagen den 3 april. Skivan är producerad av Dennis Lyxzén och det i sig själv bådar ju gott!

Metalnallen sa...

Korn är ju så bra det kan bli, men gammal bild du lagt upp, David är ju inte med längre, och har inte vart på länge!

Malin sa...

Jonas: Låter spännande, ska kolla upp när tillfälle ges.

Metalnallen: Aja, petitesser ;-) Har inte stenkoll på Korn och plockade bara första bästa bild jag hittade. För övrigt samma som ligger uppe på festivalens sida.