torsdag, november 04, 2010

In the Spotlight 2010 pt.32: Deerhunter


Att lyssna till Deerhunters album Halcyon Digest är som att lyssna på en väldigt behaglig dröm. Jag får inte nog! Helicopter (officiell video) är extra farlig. Revival, Fountain Stairs, Coronado, He Would Have Laughed är även de stora favoriter. Och så ska vi självklart inte glömma den beroendeframkallande Desire Lines som jag tipsat om tidigare. När man lyssnar på Deerhunter försvinner alla bekymmer. Indiedrömpopigt och shoegazigt i en perfekt symbios. Vågar mig nog på att säga att det här är ett av årets bästa plattor!

2 kommentarer:

Hammill sa...

Musikfeber har varit lite tyst ett tag. Kul att du är tillbaka. Att jag gillar Desire Lines vet du. Nu måste jag nog lyssna igenom resten av skivan ytterligare. Har egentligen bara hört Basement Scene och Earthquake förutom ovan nämnda mästerverk.

Malin sa...

Ja, det har hänt så mycket annat på senast att det knappt blivit någon tid till musik och skrivande. Men nu är jag tillbaka i Växjö och fast bredband så det ska bli lite fart här igen är det tänkt! Har dig att tacka för Deerhunter. Suverän platta!