tisdag, februari 02, 2010

Have you heard the latest? pt. 11

Så mycket nytt, så mycket bra! Här är ytterligare några nya favoriter, och missa för allt i världen inte Go Do med Jónsi som ni hittar i föregående inlägg.


Broken Bells - The High Road
En av mina senaste älsklingslåtar. Bakom namnet hittar vi Danger Mouse och The Shins frontman James Mercer. Underbart! Tack till Ingemar på Poplistan/Retrolistan.

Audio Bullys - Only Man
Hörde den på Zane Lowes show för en stund sedan. Grym! Låter lovande inför kommande plattan.

Beach House - Zebra
Det surrades mycket om detta band och låten Norway nyligen. Jag gillade den men var inte övertygad. Men det är jag nu, jag är dökär i Zebra!

Yeasayer - O.N.E
Ett annat band som alla snackar om, men jag har aldrig riktigt kommit mig för att lyssna till dem. Har återigen Zane att tacka då han spelade denna igår. Smittsamt bra!

Adam Green - Buddy Bradley
C. på It's easy... tipsade mig om denna här om dagen. Jag har aldrig lyssnat till Green då jag av ren instinkt har avfärdat honom med anledning av att jag avskyr Moldy Peaches och även Peaches solo. Därför är det alltid lika skönt att bli bevisad motsatsen. Störtskön låt och nu är det jag som ska lyssna in mig på herr Green!Som en bonus slänger jag in en gammal rackare, för har ni hört den senaste nyheten om att Shaun Ryder ska återuppliva Black Grape? Detta till ära får ni även Kelly's Heroes:


7 kommentarer:

Ankan sa...

Audios platta blir (nog) grym!

Plan B: http://www.youtube.com/watch?v=wauIGhax9xg

Ankan sa...

Också rätt ok, The Drums:
http://www.youtube.com/watch?v=sWxJgMBsiWc

Malin sa...

Tror jag med!

Plan B har jag hört ett par gånger. Den låten har börjat växa! The Drums har jag lite blandad inställning till. Hört någon låt jag inte gillar men en annan jag tyckte bra om. Får ge dem en till chans.

Ola sa...

Beach House-plattan är magnifik från början till slut :-)

Malin sa...

Kan bara instämma! Lyssnade på den igår och den var ljuvligt bra!

Boggen sa...

Beach House blir nog en av årets. Möjligen också Broken Bells. Har du lyssnat något på Dark Night of the Soul (http://boggblogger.blogspot.com/2010/01/dark-night-of-soul.html)?
Det är ju också Danger Mouse. Övriga här var också riktigt bra.

Malin sa...

Jag är toksvag för Broken Bells! Jo lyssnade på DNotS men tyckte det var sådär, men det var inga dåliga namn som var med!