lördag, mars 07, 2015

Musikfeber på Tumblr & Twitter


Tänkte att jag skulle göra ett litet experiment för att lättare få ut mina musiktips. Det är inte på grund av tips-torka som det är så tyst här. Utan det beror helt på att jag som mest brukar telefon/surfplatta mer än datorn, och Blogger-appen är dessvärre katastrofalt dålig i mitt tycke. Att skriva blogginlägg här via mobil/platta är ett enda stort besvär.

Men tips har jag gått om, och jag vill få ut dem till allmänheten. Och lättaste sättet att göra det är att ta Musikfeber ut på två andra plattformar. Dels ska jag skaka liv i mitt Twitter-konto igen, och så har jag precis skapat ett Tumblr-konto.

Dessa två kommer att bli ett komplement till den här bloggen, och innebär inte graven för denna sidan. Utan tvärt om är detta ett sätt för mig att mer frekvent ge er formidabla musiktips, i kortform. Så sparar jag de extra godbitarna hit, för de stunderna jag har tid att skriva något mer.

Häng med på resan vet jag!


Musikfeber på Tumblr

Musikfeber på Twitter



söndag, mars 01, 2015

Januari - Mars 2015


Dvala på bloggen för stunden. Får se framöver om jag kommer igång igen. Alternativt funderar jag på att köra ett dagens-låt-upplägg på min Twitter. Blogger-appen är dessvärre till mitt missnöje, annars hade det varit bättre flöde på inläggen här.

Men månadslistorna fortsätter som förut. Är jag trög med att lägga upp dem, finner ni dem alltid på min Spotify-profil som ligger länkad ute till höger här.

Januari 2015

Februari 2015

Mars 2015